Bekijk onze foto's van de New Nintendo 3DS: Ambassador Edition

De bijzonder gelimiteerde editie in beeld.

De Europese releasedatum van de New Nintendo 3DS en de New Nintendo 3DS XL is op 13 februari. Al voor die tijd kunnen geselecteerde Club Nintendo-leden aan de slag met de New Nintendo 3DS: Ambassador Edition. Een handheld die zo gelimiteerd is, dat 'ie nu al niet meer te koop is. Tenminste, niet via Nintendo zelf.

Ben je niet een van de gelukkigen die de Ambassador Edition kon bestellen? Check hem dan in onderstaande foto's. Wil je er meer over weten? Lees dan Berts hands-on met de New Nintendo 3DS: Ambassador Edition.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread