Producent Minecraft-film stapt op

Werd het niet eens met Mojang.

Filmproducent Shawn Levy gaat niet door met het produceren van de Minecraft-film, omdat hij het niet eens kan worden met Minecraft-ontwikkelaar Mojang. Beide partijen hebben een andere visie voor de film voor ogen.

Dat legt Levy uit in een interview met The Wall Street Journal. Mojang wil alleen een Minecraft-film als het voor de studio 'goed voelt' en het idee van Levy is niet iets wat Mojang wilde. Daarom gaat de producent zich nu focussen op zijn andere films. Eerder was hij onder meer verantwoordelijk voor Night at the Museum en Real Steel.

Vooralsnog is onbekend hoe het nu met de Minecraft-film verder gaat. Filmmaatschappij Warner Bros. is er verantwoordelijk voor en het zou een film worden die een combinatie van geanimeerde beelden (CGI) en live action hanteert.

Mojang is inmiddels overgenomen door Microsoft. Minecraft-bedenker Markus Persson heeft daarom het team verlaten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread