Ubisofts Just Dance is nu een eSport

Electronic Sports World Cup zoekt beste danser ter wereld.

Ubisofts dansserie Just Dance is vanaf heden een officiŽle eSports, zoals bepaald door de organisatie van de Electronic Sports World Cup. Daarmee schaart de casual game zich in 2014 naast toernooien van Counter-Strike: Global Offensive, Call of Duty: Ghosts en FIFA 14.

De Electronic Sports World Cup wordt gehouden in Parijs van 29 oktober tot 2 november. Tot die tijd houdt Ubisoft verschillende kwalificatierondes. Daarvoor worden evenementen georganiseerd, maar vanuit de World Dance Floor-modus kun je op gezette tijden ook vanuit je eigen huis meedingen naar een plaatsje in het toernooi zelf.

Zo zijn er twintig plaatsen te verkrijgen. Uiteindelijk maak je in de finale kans op een geldprijs, die in het verleden tot in de duizenden dollars liep.

Volgens Ubisoft is Just Dance de perfecte aanvulling op het eSport-aanbod, omdat de game hetzelfde doel heeft als reeds gevestigde titels: mensen samenbrengen om zo samen plezier te maken.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread