Wolfenstein: The New Order meer dan 100.000 keer gedownload

Als torrent.

Wolfenstein: The New Order is meer dan 100.000 keer gedownload via torrentsites. Dat is bekend geworden middels de website Torrentfreak.

De grootte van de bestanden stoot veel downloaders echter tegen het verkeerde been. In totaal dienen ze bijna 44 GB binnen te halen via torrentclients. "Ik wilde deze torrent downloaden maar toen ik zag hoe groot deze was en hoe lang het zou duren, dacht ik 'fuck it.' Ik heb de game gewoon gekocht op Steam. Binnen twee uur is de 40 GB gedownload, inclusief patch," leest één van de reacties. "Ik wacht wel tot de game in de uitverkoop is voor ik 'm speel," zegt een ander.

Desondanks is Wolfenstein de meest illegaal gedownloade game van afgelopen week. Meer piratenreacties zijn verzameld op Torrentfreak.

De first-person shooter van MachineGames is sinds 20 mei verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De Wolfenstein: The New Order review lees je ondertussen op Eurogamer Benelux.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread