Steam viert verjaardag Greenlight met grote uitverkoop

Tot 75 procent korting op meer dan vijftig games.

Steam Greenlight bestaat vandaag een jaar. Valve viert deze eerste verjaardag van de service met een uitverkoop: tot maandag zijn meer dan vijftig Greenlight-games tot 75 procent afgeprijsd.

In de meeste gevallen betreft het volledige games, die je direct kan uitspelen. Zo vind je onder meer Rogue Legacy, Anodyne, Evoland, Surgeon Simulator 2013, La-Mulana en Papers, Please in de uitverkoop terug.

Soms gaat het om Early Access-games: deze titels zijn nog niet helemaal af maar wel alvast te koop. Star Forge en Edge of Space zijn daar voorbeelden van. In uitzonderlijke gevallen koop je een game die pas later uitkomt, zoals in het geval van Angry Video Game Nerd Adventures.

Op de Greenlight-dienst kunnen onafhankelijke ontwikkelaars hun games 'pitchen' aan de community. Wanneer ze genoeg stemmen halen, is de kans groter dat Valve de games in de Steam Store laat. Gisteren werd bekend dat er binnenkort honderd games tegelijk door de poort gaan.

Naast deze actie is de shooter Natural Selection 2 aankomend weekend gratis te spelen, en is Prison Architect 40 procent goedkoper.

lamulana
La-Mulana

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread