Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rogue Legacy komt naar Xbox One

Cellar Door Games bevestigt.

De 'rogue-lite' platformgame Rogue Legacy komt uit op de Xbox One. Dat heeft ontwikkelaar Cellar Door Games op Twitter bevestigd. De releasedatum is momenteel nog niet bekend.

Oorspronkelijk kwam de game in juli 2013 uit voor de pc. Een jaar later volgde een overzet naar de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita met Cross-Buy- en Cross-Save-functie.

In Rogue Legacy ontdek je een willekeurig gegenereerd kasteel tot je sterft. Het kind van de gevallen held of heldin neemt het dan over en erft telkens een genetisch kenmerk van zijn of haar ouders. Hoe vaker je sterft, hoe beter je voorbereid bent op wat nog komt. Je kiest tevens uit acht klassen die elk een unieke vaardigheid heeft.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties