Eidos hint op nieuwe Deus Ex game

"Are YOU ready for The Fall?"

Op de Twitter pagina van Eidos Montreal is een teaser geplaatst die mogelijk te maken heeft met een komende Deus Ex game. Het bedrijf tweette: "Are YOU ready for The Fall?" Dit is mogelijk het vervolg op Deus Ex: Human Revolution.

Al heeft het bedrijf verder niets meer gedeeld, onlangs heeft Square Enix, het moederbedrijf van Eidos, verscheidene domeinen geregistreerd met de naam 'DeusExTheFall'. De domeinen zijn .com, .co.uk en .net. Ook heeft het bedrijf een domein geregistreerd met de naam 'Deus Ex: Human Defiance', maar dat bleek de titel van een Deus Ex film te zijn die in productie is bij CBS.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jelmer Dijkstra

Jelmer Dijkstra

Redacteur

Jelmer speelt bij gebrek aan een sociaal leven al spellen sinds hij kan lopen. Zijn favoriete spellen stammen daarom ook voornamelijk uit de oertijd van gamen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread