Jacob Jones and the Bigfoot Mystery verschijnt deze week

De eerste aflevering van de puzzelgame staat nu op PS Store, morgen in App Store.

De eerste aflevering van Jacob Jones and the Bigfoot Mystery, de puzzelgame waarvoor je logisch moet nadenken, verschijnt deze week voor PlayStation Vita en iOS devices. Op de Europese PlayStation Store staat de eerste episode al online. Morgen verschijnt het eerste deel in de App Store. Twee weken geleden was nog onbekend of en wanneer Europa het spel kon verwachten.

Jacob Jones, een verlegen jongen van negen jaar oud, zit op zomerkamp Arendsveer. Hij speelt niet met de leeftijdsgenoten in het kamp - Jacob vermaakt zich liever in de bossen. Hier ontmoet hij Bigfoot. De twee raken bevriend en ze onderzoeken de vreemde dingen die op Arendsveer gebeuren.

De puzzels vereisen logisch denken, rekenkundig inzicht en goed observatievermogen. Gebruik touch controls en bewegingsgevoelige sensoren om puzzels op te lossen.

De eerste aflevering kost €1,99.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread