Deep Silver biedt excuus aan voor 'walgelijke' pre-order bonus

Beeldje van uit elkaar gereten, halfnaakte vrouw stuit op verzet.

Uitgever Deep Silver heeft excuus aangeboden nadat er ophef is ontstaan rond de pre-order bonus van Dead Island: Riptide. De Zombie Bait Edition zou geleverd worden met een standbeeld van een bloedende torso van een vrouw in bikini.

"Er is een keuze gemaakt om een gelimiteerde oplage te leveren met een walgelijk beeld van een uiteen gereten menselijk torso," aldus Deep Silver. Het beeld is geïnspireerd door de gameplay van Dead Island, waarbij spelers verschillende lichaamsdelen kan afhakken. Bij zombies, welteverstaan. Deze editie zou alleen verkrijgbaar zijn in Europa en Australië.

Deep Silver zegt nu spijt te hebben en naar de community te hebben geluisterd. In het vervolg zullen ze het niet meer doen. Of de Zombie Bait Edition met standbeeld nog wél gewoon uitkomt, is echter niet duidelijk.

riptide

Advertentie

Ga naar comments (4)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread