Warner Bros. kondigt LEGO Marvel Super Heroes aan

Komt deze herfst uit op zo'n beetje alles.

Warner Bros. heeft LEGO Marvel Super Heroes aangekondigd voor de herfst van dit jaar. De game is in ontwikkeling bij TT Games, die eerder verantwoordelijk was voor de andere LEGO games, met als jongste telg LEGO The Lord of the Rings.

De game krijgt een originele verhaallijn waarin Nick Fury Iron Man, the Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine en andere Marvel superhelden oproept om het op te nemen tegen Loki, bekende kost dus voor fans van (onder meer) The Avengers. Het avontuur speelt zich af in LEGO New York maar ook in de ruimte. Er zijn meer dan 100 personages vrij te spelen, waaronder ook nog Captain America, Black Widow, Hawkeye en Deadpool.

LEGO Marvel Super Heroes komt uit voor de Nintendo Wii U, Nintendo DS en 3DS, PC, PlayStation 3, PlayStation vita en de Xbox 360. PS3,

marvel

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread