Er zijn nu meer dan 10,000 Skyrim mods

Skyrim Workshop boert goed.

De Steam Workshop van The Elder Scrolls V: Skyrim heeft een nieuwe mijlpaal gepasseerd. Er zijn nu meer dan 10,000 mods voor Bethesda's grootse RPG te vinden.

De tienduizendste mod betrof de Shannara Weapon Set. Deze mod voegt drie zwaarden toe die gebaseerd zijn op de Shannara boekenreeks van Terry Brooks.

In februari lanceerde Bethesda de Creation Kit. Hiermee kunnen enthousiastelingen met dezelfde tools aan de slag als de ontwikkelaars zelf om zo nieuwe content te maken. Vervolgens maakte de Steam Workshop het gemakkelijker dan ooit om de mods met anderen te delen. Zo zijn er mods die de graphics verbeteren, mods die wapens en bepantsering toevoegen of zelfs hele nieuwe quests introduceren.

Overigens zit Bethesda zelf ook niet stil want binnenkort komen ze met nieuwe downloadable content: Hearthfire. Hiermee kun je je eigen stulpje bouwen en voorzien van allerlei gemakken. Mounted Mudcrabs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Shadow Warrior 3 releasedatum gelekt

Microsoft en Sony spreken voor hun beurt.

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

De 5 best verkochte games deze week

Week 1 (3 t/m 9 januari 2022)

Dying Light 2 krijgt minstens vijf jaar post-launch DLC

Om te vermijden dat het een zombiegame wordt.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread