Tropico 4 dit weekend gratis te spelen op Steam

66 procent korting brengt ons in zonnige sferen. 

Niets te doen dit weekend? Wij willen voorstellen om het zonnetje op te zoeken en de dictator uit te hangen in de vrolijke strategiesim Tropico 4. De game is het hele weekend namelijk gratis te spelen op Steam.

In Tropico 4 stap je in de robuuste schoenen van een dictator die met strenge vuist het wel en wee van een zonovergoten gemeenschap probeert te handhaven. De game kenmerkt zich door een grote vrijheid en onderscheidt zich met zijn unieke opzet van andere stedenbouwsims. Onze eigen Michaël Desloover prees de game in zijn review dus ook voor zijn humor en het uitmuntende concept en beloonde Tropico 4 met een goede 7.

Als je na het spelen nu overtuigd bent is er goed nieuws: Tropico 4 en de Quick-dry Cement en Plantador DLC pakketten zijn tot maandag met 66 procent korting via Steam aan te schaffen. Ook het onlangs verschenen DLC pakket Tropico 4: Modern Times is het hele weekend voor 25 procent korting verkrijgbaar.

Check Steam voor meer informatie.

Zonnige sferen in Tropico 4

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mike van Schijndel

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread