Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tropico 4 haalt releasedatum niet

Verplaatst naar augustus.

Hoezo je had dit uitstel niet zien aankomen? Tropico 4 stelt je als pseudo-politicus aan het hoofd van je eigen bananenrepubliek en waar zijn politici -en in het bijzonder dictators- beter voor gekend dan voor hun talent om beloften niet waar te maken? Het stond dus bij wijze van spreken in de sterren geschreven dat Tropico 4 z'n initiële releasedatum van 'tweede kwartaal 2011' niet zou halen. Onlangs werd dan ook bekendgemaakt dat de release naar augustus werd verschoven.

Tropico 4 bouwt verder op de stevige fundamenten van Tropico 3 en diens voorgangers. Nieuwe features zijn interactieve rampen, ministers die je kunnen helpen controversiële wetten er toch door te duwen en Facebook- en Twitterintegratie.

Geen geld om deze zomer op vakantie te gaan? Dan ga je toch lekker virtueel onder de palmbomen van je eigen Caraïbische eiland liggen in Tropico 4 terwijl je onderdanen al zwoegend hun lof betuigen aan El Presidente.

Vanaf augustus ligt Tropico 4 in de winkelrekken voor PC en Xbox 360.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties