Elder Scrolls Online aangekondigd

De langverwachte Elder Scrolls MMO komt er nu toch!

Na een lange geruchtenstroom is het eindelijk bevestigd: Bethesda komt met een MMO in de Elder Scrolls reeks, het universum waar Skyrim zich in afspeelt. Game Informer kreeg alvast de primeur, en we mogen deze maand nog heel wat details verwachten - zeker in aanloop naar de E3.

De game speelt zich 1000 jaar voor Skyrim af, wanneer de Daedric prins Molag Bal geheel Tamriel wil verwoesten. In de pvp-modus zouden drie facties om de keizerstroon strijden. Matt Firor, een MMO veteraan die onder andere meewerkte aan Dark Age of Camelot, is game director. De game zou ergens in 2013 uitkomen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread