Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Elder Scrolls Online next-gen update met een week uitgesteld

Om Blackwood alle aandacht te geven.

ZeniMax Online Studios stelt de release van de next-gen update voor The Elder Scrolls Online met een week uit. Die zou normaal gezien op 8 juni uitkomen, samen met de nieuwe Blackwood-uitbreiding. De release van The Elder Scrolls Online: Console Enhanced wordt nu echter uitgesteld naar 15 juni.

Door de next-gen update uit te stellen, wil ZeniMax zowel Blackwood als de Console Enhanced-update alle nodige aandacht geven. Wie een PlayStation 5 of Xbox Series X/S heeft, kan op 8 juni uiteraard nog altijd aan de slag met Blackwood, al is dat dan zonder snellere laadtijden en verbeterde Draw Distance.

Cover image for YouTube videoThe Elder Scrolls Online: Console Enhanced Preview

De nieuwe Blackwood-uitbreiding komt nog steeds op 1 juni uit voor de pc en 8 juni voor consoles. Wij konden die uitbreiding alvast aan de tand voelen. Onze indrukken lees je in de The Elder Scrolls Online: Blackwood preview.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls Online

PS5, Xbox Series X/S, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties