Ook Ratchet & Clank HD Collection op komst

Uit op 16 mei 2012.

Het ziet er naar uit dat na God of War, Sly Cooper, Ico & Shadow of the Colossus en Jak & Daxter ook de Ratchet & Clank-reeks een HD Collection zullen krijgen.

Ratchet & Clank HD Collection verscheen gisterenavond namelijk op de Franse site van Amazon. Ondertussen is het alweer in het niets verdwenen natuurlijk maar niet voordat we eens goed hebben kunnen kijken naar de verkoopspagina.

De collectie zou verschijnen op 16 mei. Welke games mooie HD-textures zouden krijgen is niet bekend. In totaal verschenen er vier Ratchet & Clank-games op de PlayStation 2 dus fingers crossed dat ze allemaal in de bundel terecht komen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread