Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony geeft Ratchet and Clank PS4 binnenkort gratis weg

Voor 0 bolts.

Omwille van de huidige pandemie roept Sony het Play At Home-initiatief terug in het leven. Daardoor kun je in maart een gratis exemplaar van Ratchet and Clank PS4 downloaden in de PlayStation Store. Dat maakt Sony bekend via de PlayStation Blog.

Omdat de laatste twaalf maanden niet gemakkelijk waren, wil Sony de community bedanken voor de blijvende steun. Daarom geeft het bedrijf van 2 maart tot 1 april gratis exemplaren van Ratchet and Clank PS4 weg via de PlayStation Store. Eens je de game hebt gedownload, mag je hem voor altijd houden.

Het eerste Play At Home-initiatief dateert alweer van april 2020. Toen gaf Sony gratis exemplaren van Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey weg. Wil je graag meer weten over de bovenstaande game? Check dan zeker onze Ratchet and Clank review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties