The Darkness II krijgt Limited Edition

Plaats pre-order, betaal nul euro extra.

2K Games onthult vandaag de reden om een pre-order te plaatsen voor The Darkness II, dat vanaf 10 februari voor de PS3, X360 en PC uit zal komen. Vanaf dit moment tot aan de release, krijgen gamers die The Darkness II nu al bestellen een gratis upgrade naar de Limited Edition, zolang de voorraad strekt.

Maar wat is er zoal te vinden in de Limited Edition? We geven je het antwoord:

  • Alternatieve darkling outfit: "Crazy Abdul"
  • Een illustratie gemaakt door Marc Silvestri
  • Gratis downloads van The Darkness Origins Volume 1 en Volume 2 comics
  • Het spel zelf!

Daarnaast geeft de Limited Edition je de mogelijkheid om je personage op twee unieke manieren op te waarderen. Via "Gourmet Hearts" krijg je een bonus voor het verorberen van harten, terwijl "Relic Hunter" laat zien waar collectible items te vinden zijn.

"The Darkness II is de opvolger van de titel uit 2007 waarvan miljoenen exemplaren verkocht zijn; The Darkness. Deeltje twee neemt gamers die in de schoenen van Jackie Estacado gaan staan, mee in een bruut en persoonlijk verhaal. Jackie is het hoofd van een mafia familie in New York en de drager van een oude en weergaloze kracht van chaos en verwoesting, bekend als the Darkness", aldus het bijhorende persbericht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Sony stelt onthulling PS5-games uit

Tot een nog niet nader bepaalde datum.

Gerucht: Prey VR in de maak

Virtuele prooi wordt realiteit.

FeatureThe Last of Us: Part 2 preview - Klamme handjes

Aangename terugkeer naar een onaangename wereld.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread