Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Darkness II krijgt releasedatum

Vanaf 7 oktober is 'ie beschikbaar.

Zonet heeft uitgever 2K Games ons via een officieel persbericht laten weten dat The Darkness II, de opvolger voor het in 2007 verschenen origineel, vanaf 7 oktober verkrijgbaar zal zijn voor de X360, PS3 en PC.

"The Darkness II neemt afstand van de overvloed aan traditionele first-person shooters en neemt je mee op een wreed pad van de persoonlijk getergde Jackie Estacado, Wielder of Darkness - een oude en meedogenloze kracht van chaos en vernietiging," aldus het officiële persbericht.

In het persbericht was ook een korte samenvatting te vinden van de verhaallijn tot nu toe, en wat we in The Darkness II mogen verwachten: "Het is al weer twee jaar geleden dat Jackie Estacado, nu de Don van de Estacado-familie, Darkness heeft gebruikt om de verantwoordelijke van de moord op zijn vriendin te doden. Jackie blijft sinds haar dood visioenen krijgen over zijn geliefde Jenny. Hij heeft geprobeerd het hoofd boven water te houden door zijn bovennatuurlijke kracht te verstoppen, maar nu wil Darkness naar buiten.

Een plotselinge, onverwachte aanval op het leven van Jackie leidt de start in van een grote maffia oorlog, die duidelijk is georganiseerd door een kracht van buitenaf. De mislukte poging opent de deur voor The Darkness om weer tevoorschijn te komen. Hij brengt Jackie op een reis naar de hel en erger, terwijl hij het mysterie ontrafelt achter de aanval en de motivaties van The Darkness zelf.

Klinkt zeker niet onaardig! We hopen jullie rond de aankomende E3 een preview te brengen van The Darkness II, gezien 2K Games deze aankomende blockbuster meeneemt naar de gaming beurs in Los Angeles.

De rokende, nieuwe trailer met daarin de release date.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen