Team Bondi zit in financiŽle problemen

Kantoren zijn leeg gemaakt.

De Australische ontwikkelaar Team Bondi staat onder toezicht van de Australian Securities and Investments Commission. Dit meldt de Australische financiële website SmartCompany.

De aanstelling van twee beheerders moet ervoor zorgen dat schuldeisers hun geld krijgen en er volgt vandaag nog een vergadering. De ontwikkelaar van L.A. Noire is ondertussen al verhuisd uit hun hoofdkwartier in Sydney. Enkel weken geleden waren er al geruchten dat Team Bondi assets en intellectuele eigendom verkocht aan de studio van regisseur George Miller, KMM.

Ondanks het succes van L.A. Noire werd de studio geplaagd door klachten over slechte werkomstandigheden, waarbij werknemers klaagden over een te hoge werkdruk en te lange werkuren. Een andere groep werknemers dienden dan weer klacht in omdat zij meewerkten aan L.A. Noire, maar geen vermelding kregen op de credits.

Rockstar liet al eerder weten dat ze geen nieuwe game van Team Bondi zouden uitgeven.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread