Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Digitale versie L.A. Noire past niet op de Nintendo Switch

Extra microSD kaart vereist.

Rockstar Games maakt bekend dat de digitale versie van L.A. Noire niet op de Nintendo Switch past. Er is een extra microSD kaart vereist om de game te installeren.

De Nintendo Switch beschikt over 32 GB intern geheugen, waarvan ongeveer 6.2 GB door het systeem zelf wordt gebruikt. De digitale versie van L.A. Noire is 29 GB groot, waardoor het niet mogelijk is om het bestand te downloaden.

Daarnaast is de fysieke versie alleen te spelen als er een aanvullende 14 GB wordt gedownload. Volgens de uitgever bevat de download essentiële bestanden die nodig zijn om de game te draaien.

Indien Rockstar een grotere cartridge gebruikt had, dan was er geen aanvullende download nodig geweest. Die zijn echter duurder, waardoor de kosten nu indirect op de consument worden doorberekend.

De remaster van L.A. Noire komt niet alleen naar de Nintendo Switch, maar ook naar de PlayStation 4 en de Xbox One. De game lanceert op 14 november tegelijkertijd op alle platformen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties