Brink komt een weekje vroeger

Bang van L.A. Noire?

Brink, de nieuwe first person shooter van Bethesda, komt een weekje vroeger in de winkelrekken. Gamers kunnen er vanaf 13 mei mee in de slag, terwijl de datum op 20 mei lag (in Amerika respectievelijk 10 en 17 mei). Volgens geruchten zou het iets te maken hebben met de release van L.A. Noire, die op 17 (in Amerika) en 20 mei (in Europa) uitkomt.

Pete Hines, marketingman van Bethesda, geeft echter de volgende reden op: "Production wrapped on Brink earlier than we planned and we didn't see any reason to keep gamers from getting their hands on this highly anticipated game as soon as it was ready". Brink probeert de traditionele FPS-formule te doorbreken door de nadruk te leggen op multiplayer en MMO elementen. Jullie kunnen alvast meer lezen in onze preview.

Brink in actie

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Dying Light 2 krijgt gratis next-gen update

Maar geen cross-generation co-op.

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread