Dead Space 2 DLC krijgt datum

"Severed" op 1/2 maart

Dead Space 2 ligt al een eindje in de winkelrekken, en zoals de gewoonte is tegenwoordig hoort daar ook DLC bij. Het eerste DLC-pack voor Dead Space 2 mogen we op 1 maart verwachten. Tenminste, als je Xbox gebruiker bent. De DLC komt pas op 2 maart naar het PSN. Verrassend genoeg komt de DLC helemaal niet naar PC. Wat de reden hiervan is, werd niet vrijgegeven.

De DLC zal $6.99 kosten en Gabe Weller uit Dead Space: Extraction opvoeren. Je mag hem besturen in 2 hoofdstukken. Hij zal een speciaal 'security suit' hebben en een geüpgrade Pulse Rifle. Ook de vijandige 'Twitcher' uit de eerste game zal zijn opwachting maken.

Om te weten te komen hoe wij Dead Space 2 bevonden, kunnen jullie hier een kijkje nemen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread