The Conduit komt naar 3DS

Project zit nog in beginfase.

High Voltage werkt aan een Conduit voor de Nintendo 3DS. Dit liet de ontwikkelaar weten aan Eurogamer.net.

De CCO Eric Nofsinger laat weten dat er veel bronnen aangewend worden voor de game: “Nu dat het kalmer wordt rond The Conduit 2 wenden wij bijna alles aan voor het ontwikkelen van dit project. Wij zijn ook zeer te spreken over de nieuwe engine en de hardware. Alles ziet er zeer goed uit.”

“Ondanks dat de game nog in een vroege ontwikkelfase zit is er al grote vooruitgang. Er zijn al omgevingen die volledig werken. Je kan schieten, wapens selecteren en er zijn al vijanden te zien. Het loopt zeer goed op dit moment, zelfs in volledige 3D,” aldus Nofsinger.

Volgens Nofsinger geeft de ervaring met de Wii High Voltage een voordeel: “Het is anders dan ontwikkelen voor de Nintendo DS of Dsi. Ontwikkelaars zoals ons met meer console-ervaring zullen beter gebruik maken van 3D en meer uit de hardware halen.”

High Voltage is ook onder de indruk van de Friend Code. Ze brengen dan ook meer dan waarschijnlijk een volwaardige multiplayer naar de Nintendo 3DS.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Weyters

Maarten Weyters

Editor Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread