Skip to main content

Ontwikkelaar Conduit 2 wilt DLC maken

Als de fans er voor vragen.

Ontwikkelaar High Voltage zou graag haar shooter The Conduit 2 van DlC voorzien. Dat vertelde regisseur David Pellas aan Game Hounds. Pellas vertelde over het customizen van je personage en stelde voor dat fans voor DLC konden vragen als ze dat wilden.

"Er zijn vier upgrades voor je pak, daar waar de meeste andere games er maar drie hebben, en je hebt een aantal upgrades die samen gaan om zo je spelervaring aan te passen omdat je met deze upgrades niet langer hetzelfde spel speelt als alle andere mensen die gaan spelen."

"Dus je hebt een grotere band met je personage en we hopen dat spelers meer betrokken raken bij hun character dankzij deze opties en dat ze meer tijd in de game doorbrengen en gaan vragen van 'We zouden graag DLC zien'".

Pellas legt iets verder in het interview uit waarom er geen DLC voor het eerste deel was en wat de mogelijkheden van de extra content zijn:

"DLC was een groot element wat we echt in The Conduit 1 wilden gebruiken, maar we waren niet bekend genoeg met de beperkingen en technologie van de server om iets er door te krijgen dat van waarde was voor de speler."

"Ik kan geen specifieke plannen verklappen over hoe ver we zijn of wat we gaan doen, maar ik kan zeggen dat we graag iets willen doen. En als we alles op een rijtje krijgen, denk ik dat het een goede mogelijkheid is."

Met of zonder DLC, The Conduit 2 zal op 21 april uitkomen op de Wii.

Read this next