Fans maken 'World Of StarCraft'

Video van de pre-alpha

Lange tijd werd gespeculeerd of de volgende MMO van Blizzard niet 'World Of StarCraft' zou gaan heten. Na jarenlang wachten werden de fans teleurgesteld (de nieuwe MMO heet 'Titan' ), maar konden troost vinden in StarCraft II.

Dat de map-editor van deze RTS titel heel uitgebreid is weten we al langer, maar wat deze fans besloten te doen slaat toch alles. Om hun teleurstelling over 'World of StarCraft' te verwerken, besloten ze het gewoon zelf te maken, en wel in de editor van StarCraft II. Bovendien namen de makers de stijl over van World of Warcraft.

Het project zit duidelijk nog in de begindagen, maar het ziet er alvast fantastisch uit. Iets om naar uit te kijken!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread