Aliens: Colonial Marines niet voor 2011

Wat had je nu gedacht?

Nu Gearbox Software de massieve taak op zich genomen heeft de zware bevalling die Duke Nukem Forever is tot een goed eind te brengen, lijkt het erop dat hun andere projecten naar de schaduwzijde van de figuurlijke baarmoeder zijn verbannen. Daar hopen zij wat meer aandacht te krijgen éénmaal The Duke veilig en wel ter wereld gebracht is.

Aliens: Colonial Marines mag zich stilaan het kleine broertje van Duke Nukem Forever noemen, de game werd al in 2006 aangekondigd, maar het eind van de tunnel is nog niet in zicht, zo blijkt. Randy Pitchford, medestichter van Gearbox Software, vertelde namelijk in een interview in Electronic Gaming Monthly dat Aliens: Colonial Marines niet voor dit jaar zal zijn.

Ach, een verrassing is het amper te noemen, sinds de aankondiging sijpelde er maar mondjesmaat informatie naar buiten en uiteraard hebben de fans nog maar net een Aliens-game achter de kiezen. Al hopen we wel dat de game bij z'n release niet hopeloos verouderd is, al kan hetzelfde gezegd worden over Duke Nukem Forever.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Frederik Galle

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Gerelateerde content

Bloodstained: Ritual of the Night en Jump Force vanaf nu speelbaar via Xbox Game Pass

Voor console althans, de pc-games voor oktober volgen later.

Disco Elysium release bekend

Dis-komt er snel aan.

Feature'In The Outer Worlds moeten mensen zich bovenal amuseren'

Interview met Kathryn Megan Starks, Senior Narrative Designer bij Obsidian Entertainment.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread