Starcraft II: Wings of Liberty krijgt demo

Vroeg kerstgeschenk van Blizzard.

Ja, er valt wat voor te zeggen dat Starcraft II: Wings of Liberty zo goed is dat een demo verloren moeite zou zijn voor Blizzard. Iedereen koopt de game achteraf toch. Maar we weten allemaal dat dat niet waar is, er bestaan zo van die eeuwige sceptici die iets nog niet willen geloven wanneer ze er met hun neus opgedrukt worden. Zelfkennis, het begin van alle wijsheid.

Wel, nu komt Blizzard alsnog aanzetten met een demo voor hun RTS-epos om twijfelaars die onze review alleen niet genoeg vonden, zelf te laten ondervinden waarom Starcraft II Michaël en Korneels Favorite Five haalde.

Om de demo te spelen hoef je geen Battle.net account te hebben. Downloaden kan via deze pagina. Speelbaar zijn de eerste drie missies van de single-playercampagne en skirmish tegen de computer. Het neusje van de zalm -de online multiplayer- is uiteraard nergens te bespeuren. Daarvoor zal je de game ofwel moeten aanschaffen of de Kerstman nog net te pakken moeten zien te krijgen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Frederik Galle

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread