Dead Rising 2 geband in VAE

Ook al zijn het slechts zombies.

Oké, nu wordt het wel een beetje belachelijk. In de lijst van verboden games zoals Mafia II, Mass Effect 2, Dragon Age Origins en Red Dead Redemption, komt nu ook Capcoms zombie gruwelfestijn Dead Rising 2 te staan.

Zoals gewoonlijk is er geen officieel woord van de UAE (Verenigde Arabische Emiraten) National Media Council, maar volgens een verantwoordelijke bij Pluto Games, de locale verdeler voor Capcom, zag de game de banhammer vallen wegens 'geweld, gokken en naakt'. En, niet te vergeten, het 'gebruik van alcohol' zoals vermeld staat in het ESRB.

De verantwoordelijke zei dat de verdeler zijn best doet om de ban van de game op te heffen, maar het lijkt onwaarschijnlijk. Aan de lokale gamers zou ik zeggen: "Import, anyone?"

Hoe dan ook, wij Europeanen hebben niets te vrezen. Je kan dan ook later deze week de review van Dead Rising 2 verwachten.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread