Eurogamer.nl

Bethesda kondigt Fallout 4: Game of the Year Edition aan

Raad eens wat er allemaal in zit?

Ontwikkelaar Bethesda Softworks kondigt de Fallout 4: Game of the Year Edition aan. De verzameling lanceert op 26 september op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De Game of the Year Edition van Fallout 4 bevat alle updates en add-ons die voor de game zijn uitgebracht. Zo krijg je de beschikking over de Nuka-World, Vault Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor en Automatron DLC.

1

Fallout 4 is oorspronkelijk in 2015 uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Alle versies van de game hebben sindsdien onder andere ondersteuning voor mods gekregen. Ook heeft Bethesda een Survival Mode voor Fallout 4 uitgebracht.

Er is meer Fallout-gerelateerd nieuws. Zo heeft spellenfabrikant Fantasy Flight Games onlangs een Fallout-bordspel onthuld.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF