Eurogamer.nl

Bethesda toont The Evil Within 2 gameplay

The horror! The horror!

Bethesda toont The Evil Within 2 gameplay in een nieuwe trailer. Tijdens de afgelopen Bethesda E3 2017 persconferentie is The Evil Within 2 officieel onthuld.

De game vindt plaats in de vervallen stad Union. Deze locatie is met behulp van de geest van de dochter van hoofdpersoon Sebastian gebouwd. The Evil Within 2 bevat nog steeds claustrofobische omgevingen, maar is tegelijkertijd minder lineair dan zijn voorganger.

Zo is het mogelijk bepaalde gebieden vrij te verkennen. De studio waarschuwt echter dat The Evil Within 2 nog altijd een survival horror game is. Munitie en voorraden zijn schaars, dus het verkennen doe je op eigen risico.

Er is meer E3-gerelateerd nieuws. Zo vind je een overzicht met E3 2017 info op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.