Eurogamer.nl

Blizzard organiseert paneldiscussie tijdens PAX East

Omtrent Hearthstone, Heroes of the Storm en Overwatch.

Blizzard houdt tijdens PAX East in Boston een paneldiscussie omtrent Hearthstone, Overwatch en Heroes of the Storm. Dat maakt de ontwikkelaar via zijn website bekend.

Tijdens de paneldiscussie wil de ontwikkelaar ingaan op onaangekondigde plannen voor Blizzards Free-to-Play games. Een aankondiging omtrent een uitbreiding voor Hearthstone is een mogelijkheid, evenals nieuwe personages voor Heroes of the Storm.

De paneldiscussie met de naam 'Blizzard Preview: Hearthstone, Overwatch, and Heroes of the Storm' vindt plaats op vrijdag 6 maart om 16:30. De gehele discussie kun je live volgen via de officiële PAX Twitch-kanalen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.