Eurogamer.nl

FIFA 15 Ultimate Team Legends exclusief voor Xbox

Bevestigd door Electronic Arts.

FIFA 15 Ultimate Team Legends is exclusief voor de Xbox 360 en Xbox One. Electronic Arts heeft dit inmiddels bevestigd.

Sinds gisteren zijn op diverse webwinkels afbeeldingen te zien van de cover van FIFA 15. Zo is op de verpakking van beide Xbox-versies te zien dat FIFA 15 Ultimate Team Legends "only on Xbox" is. In FIFA 14 is Ultimate Team Legends ook alleen op Microsofts consoles speelbaar.

In Ultimate Team Legends verzamel je klassieke voetballegendes die je samen met huidige spelers kunt inzetten in de spelmodus FIFA Ultimate Team. Zo zijn onder andere Gullit, Pelé en Figo speelbaar in FIFA 14 Ultimate Team Legends. Het is echter nog niet duidelijk welke historische spelers in de FIFA 15-versie zitten.

Tijdens de E3 2014 is bevestigd dat de releasedatum van FIFA 15 op 25 september is. De voetbalgame komt voor alle platforms uit behalve de Wii U.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.