Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA stelt prijsrestricties in voor FIFA Ultimate Team

Maatregel werkt coin sellers tegen.

Uitgever Electronic Arts stelt vaste prijzen in voor transacties in de FIFA Ultimate Team modus van FIFA 15.

Er is nu een limiet ingesteld voor de maximale of minimale prijs van een voorwerp in de FUT marketplace. Deze maatregel geldt voor spelers, in-forms, consumables en club items. Het is nu ook niet meer mogelijk om open bod-transfers in te stellen.

Electronic Arts geeft op het EA Sports blog aan dat de restricties zijn opgelegd om zo valsspelen tegen te gaan. Het moet vanaf nu eenvoudiger zijn om deel te nemen aan de transfermarkt. Eerder waren de prijzen van begerenswaardige voetballers enorm hoog dankzij de illegale in - en verkoop van coins.

"We weten dat dit een ingrijpende verandering is, maar we hopen dat deze maatregel er op de lange termijn voor zorgt dat FUT leuk blijft voor iedereen. We rekenen dan ook op jullie feedback", aldus Electronic Arts.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties