Eurogamer.nl

Tweede patch voor Resident Evil 6 vandaag uit

QTE's voortaan optioneel.

Vanaf vandaag is Resident Evil 6 geüpdatet met een nieuwe patch. Een van de nieuwe features is dat de QTE-Assist op alle moeilijkheidsgraden te selecteren is. Eerder was deze optie alleen voor de gemakkelijkste moeilijkheidsgraad in te stellen.

Met QTE-Assist aan worden de Quick Time Events, waarvan er nogal wat zijn in Resident Evil 6, automatisch voor de speler voltooid. Samen met de nieuwe aanpassingen aan de moeilijkheidsgraad van bepaalde levels, moet dit zorgen voor minder ergernissen tijdens het spelen.

Na de patch kunnen levels ook individueel worden uitgekozen voor een herspeelsessie, en is de Agent Hunt modus vanaf het begin beschikbaar. Je hoeft de game niet meer minstens één keer uit te spelen, voordat je de game van anderen mag infiltreren.

Deze tweede patch volgt op een eerdere patch, die onder andere de camera-instellingen aanpaste. Capcom zegt te luisteren naar de kritiek van fans op het originele product, waarop er inderdaad nogal wat kritiek was.

Resident Evil 6 - Trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.