Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

CGI film Resident Evil: Vendetta heeft Leon in de hoofdrol

Van de makers van Space Pirate Captain Harlock.

Animatiestudio Marza Animation Planet werkt aan een derde Resident Evil CGI-film, Resident Evil: Vendetta. Dat is aangekondigd tijdens de Tokyo Motorcycle Show-motorbeurs.

Leon S. Kennedy speelt de hoofdrol en rijdt in de film op een Ducati XDiavel. Verder is er nog niets over het verhaal bekend, behalve dat het de opvolger is van Resident Evil: Degeneration en Resident Evil: Damnation.

Marza Animation Planet was eerder verantwoordelijk voor Space Pirate Captain Harlock, tevens een computeranimatiefilm. Het team bestaat uit bekende Japanse film- en animemakers. Resident Evil-producent Hiroyuki Kobayashi is er ook bij betrokken.

Resident Evil: Vendetta komt in 2017 uit. Dat jaar wordt ook de nieuwste en vooralsnog laatste Resident Evil-speelfilm van Paul W. S. Anderson verwacht, Resident Evil: The Final Chapter (2017). Milla Jovovich speelt hierin wederom de hoofdro.

Dit jaar komen ook Resident Evil 4, 5 en 6 naar de PlayStation 4 en Xbox One.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties