Eurogamer.nl

DayZ wordt standalone game

Populaire mod wordt volwaardige titel.

DayZ, de populaire zombie survival mod voor Arma 2, wordt omgebouwd tot een volledig op zichzelf staande game. Dean Hall, ontwikkelaar van de mod en tevens werknemer van Bohemia Interactive, wordt vanzelfsprekend de projectleider. De game zal ook worden uitgegeven door Bohemia dat vooral bekend is van de Arma-franchise.

De ontwikkeling zal het zogenaamde "Minecraft-model" volgen. Verschillende versies zullen elkaar snel volgen, er zal rekening worden gehouden met feedback van de community én de vroege alfa zal te koop zijn aan een fikse korting. De mod blijft voorlopig ondersteund worden en zal dezelfde updates krijgen als de standalone versie. Wie de mod dus al speelt, zal ze (voorlopig) kunnen blijven spelen. Een nieuwe website voor de game, dayzgame.com zal actief worden in de komende weken.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.