Eurogamer.nl

Call of Duty Online komt er aan

Maar alleen voor de Chinezen.

Activision heeft Call of Duty Online aangekondigd, een gratis te spelen PC-game voor de Chinese markt. De ontwikkeling is een samenwerking tussen Raven Software en Activision Shanghai. Er wordt al twee jaar aan de game gewerkt.

Hoewel de game gratis is, kunnen spelers wel betalen voor betere wapens, bepantsering en de bekende 'perks.' Er zijn verschillende maps en modi te spelen die gebaseerd zijn op het Call of Duty universum.

In de eerste trailer zien we maps uit de vorige Call of Duty-delen, zoals die op het schip uit Call Of Duty 4. Of er plannen zijn voor een release in de rest van de wereld is niet bekend.

De eerste Call of Duty Online trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.