Eurogamer.nl

Star Wars: Battlefront bestanden gevonden op schijfje RE: Operation Raccoon City

Werkte Slant Six Games aan nieuwe Battlefront?

Het zou een late 1-aprilgrap kunnen zijn, maar niemand die Star Wars in z'n aprilgrappen betrekt zonder bestand te zijn tegen de toorn van LucasArts. Daarom moet het nieuws dat op het schijfje van Resident Evil: Operation Raccoon City laadschermen opdoken voor wat verdacht veel wegheeft van een game gebaseerd op het Star Wars universum, wel waar zijn.

Gecombineerd met het gerucht dat ontwikkelaar Slant Six Games op een gegeven moment werkte aan Star Wars: Battlefront Online, is het snel duidelijk dat het hier gaat om beelden van die game. Blijkbaar raakte de game evenwel niet verder dan preproductie aangezien Slant Six vervolgens Resident Evil: Operation Raccoon City ontwikkelde.

De diverse geruchten over een mogelijke nieuwe telg in de Battlefront-reeks zijn haast niet meer op twee handen te tellen. Sinds 2008 hoorden we al meermaals dat een andere studio aan zo'n game zou werken. Daarom is het nog maar de vraag in hoeverre het laatste in die reeks geruchten, namelijk dat de ontwikkelaar van Legendary: The Box er momenteel z'n handen vol mee heeft, geloofwaardig is.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.