Eurogamer.nl

Capcom niet bang dat Resident Evil 6 in najaar verschijnt

"Nog nooit zoveel pre-orders op korte tijd."

Resident Evil 6 is één van de vele games die dit najaar zullen vechten om onze geldbuidels. Toch vreest Christian Svensson, senior VP of strategy bij Capcom, de concurrentie niet.

Volgens hem hebben Resident Evil: Revelations en Raccoon City voldoende buzz rond het spel opgewekt. Capcom heeft er dan ook bewust voor gekozen om het spel aan te kondigen rond de periode dat bovenstaande games uit werden gebracht.

De afgevaardigde van het bedrijf beweert zelfs dat er nog nooit zoveel Resident Evil pre-orders op korte tijd zijn geweest als voor Resident Evil 6. We spreken elkaar opnieuw rond de kerstperiode, beste heer Svensson.

De ontwikkelaars introduceren het spel.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.