EyePet verschoven naar 2010

Alweer eentje die de kerst niet zal halen.

Sony Computer Entertainment America heeft officieel bevestigd dat de EyePet release verschoven zal worden naar 2010. Deze titel die in de loop van november zou uitkomen zal een reeks andere titels volgen naar de lente van volgend jaar. In een officieel statement kregen we te horen dat Sony meer tijd wil spenderen aan het verbeteren van dit nieuwe IP. De marketing zal op hun beurt meer tijd krijgen om de consumenten en retailers in te lichten over alle mogelijkheden van dit nieuwe product.

De EyePet is een virtueel huisdier dat gebruik maakt van de EyeToy camera op de PS3. Je kan het diertje in allerhande outfits steken, wassen, voeden en er spelletjes mee spelen. Iets meer innovatief was de mogelijkheid om een (eenvoudige) tekening voor de camera te houden, die de EyePet vervolgens zou natekenen en ontleden.

EyePet werd warm onthaald door het jongere publiek (en de daarbij horende ouders) en zou samen met het verlaagde PS3 prijspunt ongetwijfeld vlot over de toonbank gaan tijdens de eindejaarsperiode. Spijtig genoeg zal dit virtuele beestje dus niet onder de kerstboom komen te liggen.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread