Codemasters kondigt Overlord II aan

Yes, my master!

Neerlands trots, dat is toch wel hoe we Triumph Studios kunnen noemen. Vorig jaar bracht de Nederlandse ontwikkelaar Overlord uit dat overal goede beoordelingen kreeg. In Overlord was je als speler de baas over een flinke lading minions die al jouw bevelen opvolgden. Met behulp van vier soorten minions moest je puzzels oplossen en flink wat vijanden verslaan

Codemasters heeft vandaag dan ook officieel Overlord II aangekondigd voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De dit tweede deel zullen de minions over een flink aantal nieuwe mogelijkheden beschikken. Zo kunnen ze onder andere beesten berijden, belegeringen uitvoeren en gebouwen met de grond gelijk maken. Daarnaast wordt het vervolg nog een stuk duisterder dan het eerste.

Het verhaal wordt weer geschreven door R. Pratchett, bekend van een flink aantal fantasyboeken. Zij zal, samen met Triumph, de minions nu ook namen gaan geven opdat je een verbinding krijgt met je werkertjes en je je slaafjes niet als kanonnenvoer naar de slachtbank stuurt.

Wanneer Overlord II precies verkrijgbaar zal zijn is nog niet helemaal bekend, maar we kunnen aannemen dat het 2009 wordt.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yarno Ritzen

Yarno Ritzen

Editor in Chief

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread