Belgische telecomoperator laat je telefoonrekening betalen door te gamen

'Game your bill to zero' van Mobile Vikings.

De Belgische telecomoperator Mobile Vikings laat gamers in oktober toe om hun telefoonrekening te betalen met PlayStation Network trophies en Steam-achievements.

De 'Game your bill to zero'-campagne van Mobile Vikings loopt de hele maand oktober. Gebruikers van de telecomoperator, zowel abonnees als pre-paid-klanten, kunnen hun Steam-account of PSN-account linken aan hun Mobile Vikings-account. Voor elke Achievement of Trophy die ze halen tussen 1 oktober en 31 oktober krijgen ze 10 XP.

Press_image_gaming

Daarnaast zet de operator ook nog extra Challenges op waarmee je extra XP verdient. Zo is de eerste Wekelijkse Challenge verbonden aan sportgames. Wie Trophies of Achievements haalt in sportgames krijgt telkens 50 XP.

De korting op de telefoonrekening is echter niet voor iedereen. De 250 deelnemers met het meeste verzamelde XP krijgt kortingen. Zo krijgen alle deelnemers die tussen de 50ste en 250ste plaats komen 5 Vikings Points, wat omgerekend 5 euro korting is. Wie helemaal bovenaan de ranglijst schittert, wordt wel beloond met een jaar lang gratis gebruik van Mobile Vikings.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread