Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

De gratis PlayStation Plus games van oktober zijn gelekt. De betrouwbare Franse website Dealabs kon de afgelopen twee maanden ook al vroegtijdig de nieuwe games lekken, dus vermoedelijk is het lek ook deze keer correct.

Dit zijn waarschijnlijk de PlayStation Plus-games voor oktober:

  • Hell Let Loose (PS5)
  • Mortal Kombat X (PS4)
  • PGA TOUR 2K21 (PS4)

Naar verwachting kondigt Sony de komende dagen de bovenstaande games officieel aan en zullen ze vanaf 5 oktober tot en met 2 november te downloaden zijn als je beschikt over een PS Plus-abonnement.

Heb je de gratis PlayStation Plus-games van september nog niet gedownload? Dan kun je de komende dagen onder andere Overcooked! All You Can Eat, Hitman 2 en Predator: Hunting Grounds nog aan je bibliotheek toevoegen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread