Nieuwe Trust Gaming PS5 DualSense accessoires, headset en streaming micro onthuld

Alles voor je PS5.

Hardwareproducent Trust Gaming heeft een nieuwe lijn aan PlayStation 5 accessoires voorgesteld.

De GXT 323W Carus Gaming Headset is een update van de reeds bestaande Carus Gaming headset. Het nieuwe design past nu specifiek bij de PlayStation 5.

trust3

Voor content creators is vooral de GXT 258W Fyru USB 4-in-1 Streaming Microfoon opvallend. Volgens Trust Gaming is deze update van de Trust Fyru niet enkel ideaal voor wie streamt, podcasts maakt en muziek opneemt, maar ook esthetisch de perfecte match voor je PlayStation 5.

trust2

Tot slot presenteert Trust Gaming ook enkele opvallende accessoires die bedoeld zijn om de DualSense controller van de PlayStation 5 te ondersteunen.

De GXT 251 Duo Charging Dock voor PS5 stelt je in staat om twee controllers tegelijk op te laden. De GXT748 Controller skin PS5 geeft je een betere grip, is makkelijk schoon te maken en geeft je controller bovendien een unieke flair. En de GXT 266 4-pack Duimgrepen geven je een betere grip, beschermen je controle en twee van de vier hebben een glow-in-the-dark effect.

trust1

Kun je niet wachten om aan je content creatie carrière te beginnen? Je kunt de Trust GXT 258 Fyru hier kopen op Mediamarkt.nl..

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread