Eerste Shadow Warrior 3 gameplay getoond

Een vleugje Doom, een snuifje Titanfall.

Tijdens de Devolver Direct persconferentie heeft ontwikkelaar Flying Wild Hog de eerste gameplaybeelden van Shadow Warrior 3 getoond. Zo ontdekken we dat de game enkele nieuwe mechanics introduceert, waaronder wall runs, executions en een grappling hook.

Shadow Warrior 3 haalt op het eerste zicht heel wat inspiratie bij enkele van de beste FPS-games van de afgelopen jaren. Zo doen de executions meteen denken aan die uit Doom, en waan je je tijdens de wall runs meteen terug in Titanfall 2.

Daarnaast introduceert Shadow Warrior 3 ook enkele nieuwe wapens en vijanden. Onder de vijanden vinden we deze keer een soort demonische jack-in-the-box.

De Shadow Warrior 3 release staat gepland voor 2021. Het is nog onduidelijk voor welke platformen de game uitkomt. In afwachting vind je op onze site de Shadow Warrior 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread