Paper Mario: The Origami King gameplay getoond

Op reis doorheen het Origami-koninkrijk.

Naar aanleiding van de snel naderende release van Paper Mario: The Origami King krijg je van Nintendo uitgebreide gameplaybeelden. Daarin geeft het bedrijf meer details over de game prijs.

Aan het begin van de trailer zie je hoe King Olly van het Origami koninkrijk het papieren kasteel van Princess Peach volledig inneemt aan de hand van vijf gekleurde linten. Om het kasteel terug te krijgen, trekt Mario erop uit en tracht hij het einde van die vijf linten te vinden.

Tijdens zijn zoektocht verkent hij daarom herfstkleurige bergen, een bos tijdens de lente, een oase in de woestijn, een ondergronds rioleringsstelsel en een herenhuis vol ninja's

Volgens Nintendo barst de game van geheimen en mini-games. Zo ga je raften, schieten op doelwitten, duiken naar schatten, vissen en waag je je aan luchtgevechten.

Daarnaast krijg je ook de hulp van enkele reisgenoten. Hieronder vind je het zusje van King Olly die het niet eens is met de plannen van haar broer en er alles aan probeert te doen om deze tegen te werken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread