Resident Evil 8: Village aangekondigd tijdens PlayStation 5 Reveal Event

Even schrikken.

Resident Evil 8: Village is zonet aangekondigd voor de volgende generatie consoles. Dat gebeurde tijdens het PlayStation 5 Reveal Event van Sony. Resident Evil 8: Village staat voor 2021 gepland en komt eveneens uit voor de pc en XBox Series X.

In de eerste trailer van de game zie je alvast enkele oude bekenden. Chris Redfield en Ethan Winters, de protagonist van deel 7, keren immers terug. Net als zijn voorganger speel je ook Resident Evil 8: Village vanuit een eerstepersoonsperspectief.

De game speelt zich af in een vreemd, besneeuwd dorpje. Volgens Capcom ligt de nadruk deze keer ook meer op combat en exploratie. In Resident Evil 8 proberen Ethan en Mia de gebeurtenissen uit de vorige game te verwerken, maar de rust wordt al snel verstoord wanneer Chris Redfield opduikt.

Benieuwd naar de vorige game? In onze Resident Evil 7: Biohazard review lees je nog eens hoe de game een perfect voorbeeld van nostalgische innovatie vormde.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread