Gratis games in Epic Games Store vereisen tweestapsverificatie

Epische veiligheidsmaatregelen.

Epic verplicht je tijdelijk om tweestapsverificatie toe te passen wanneer je gratis games in de Epic Games Store wilt claimen. Dat doet de uitgever om de accounts beter te beveiligen.

Via settings (in de sectie 'password & security') moet je eerst de 'two-factor authentication' inschakelen. Naast het inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord moet je in het vervolg ook een unieke code invullen die je per app, sms of e-mail toegestuurd krijgt.

epic1

De tweestapsverificatie heeft alleen betrekking op de gratis games in de Epic Games Store. Voor betaalde games hoef je dus geen extra handelingen te verrichten. De extra beveiligingsmaatregelen zijn van 28 april tot en met 21 mei van kracht.

Vorige week liet Nintendo nog weten dat inloggen met een Nintendo Network ID op de Nintendo 3DS en Wii U uitgeschakeld is. Dat deed de Japanse fabrikant nadat 160.000 accounts gehackt werden. Nintendo roept gebruikers eveneens op om de tweestapsverificatie in te schakelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread