Vestaria Saga I: War of the Scions is de nieuwe game van Fire Emblem-bedenker Shouzo Kaga

Vanaf nu beschikbaar via Steam.

Via Steam is sinds enkele dagen Vestaria Saga I: War of the Scions beschikbaar. Dat is een nieuwe strategische RPG van de hand van Shouzo Kaga, de bedenker van Fire Emblem. De game kwam al in 2016 uit in Japan, maar krijgt nu dus ook een Engelse vertaling en een internationale release.

De game vertelt het verhaal van een oorlog tussen twee rijken. Jij speelt als Zadrian, een jonge krijger die een leger recruteert om het conflict op te lossen. Net zoals in Fire Emblem speelt het strategisch positioneren van je legers een belangrijke rol. De game bevat meer dan 20 unieke personages om te rekruteren in je leger.

Shouzo Kaga verliet Fire Emblem-ontwikkelaar Intelligent Systems in 1999. Die studio bracht de afgelopen twintig jaar nog een hele reeks nieuwe Fire Emblem-games uit. Dit jaar nog kwam Fire Emblem: Three Houses uit. Onze Fire Emblem: Three Houses review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Total War: Warhammer 3 releasedatum bekend

Komt ook naar Xbox Game Pass voor pc.

Scenario's toegevoegd aan De Sims 4

Geld verdienen en opnieuw verliefd na een breuk.

PlayStation Plus games van november gelekt

Met onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Advance Wars 1+2: Re-boot Camp release uitgesteld

Nog even wachten op Andy en zijn vrienden.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread